top of page

Volontärträff 21 februari

Hej vänner nu är det dags att ses igen! Denna gång kommer vi att prata om det svåra samtalet eller det svåra mötet. Vi får möjligheten att fördjupa oss tillsammans i frågeställningar som: - hur tröstar vi någon som sörjer, hur möter vi någon som är arg, vad kan jag göra om jag känner mig hotad, vad gör jag när mina egna känslor tar över. Ni får gärna tänka ut egna situationer som ni varit med om som vi kan använda i dialogen. Därefter kommer jag berätta om ett projekt som är i startgroparna och som jag så gärna vill ha med er i!! Jag har skickat ut en digital länk till er alla men har du inte fått den av någon anledning så maila mig. Anmälan går att göra vi mailet eller direkt till mig antingen i chatten här inne eller via mail. Ser verkligen fram emot att ses! Emma Norling


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page