top of page

Vi ställer om!

Tidigare år har vi haft julbord för alla som är 70+ nu kan vi inte bjuda in till detta, så vi ställer om:)!

Vi kommer att göra 220st jultallriks lådor (lika många lådor som vi tidigare haft sittplatser vid julborden). Tillsammans kommer vi packa och köra ut dessa lådor till de som har anmält sig. Så känner du någon i församlingen som har behov av ett möte och en jultallriks låda så får ni gärna berätta om detta. Anmälan öppna 30 nov till expeditionen på 08-570 380 50. Utkörning sker 14,15,17 dec. Som ni förstår så kommer vi behöva all hjälp vi kan få så håll utkik i bokningen och hjälp oss att göra en god gärning för våra äldre i församlingen!Inte nog med detta utan vi ställer även om julkassen för familjer! Vi vill att barnfamiljer ska slippa åka kommunalt i år för att hämta julkassen den 16 dec. Så vi kommer även här att ta upp beställningar och köra ut julkassen till familjerna som är i behov. Här kan det vara extra viktigt att sprida ordet och kanske även hjälpa vissa familjer att ringa in och boka en julkasse.

VI öppnar bokningen för julkassen den 10 dec och vi har 70 kassar (som köps in och och packas på förmiddagen den 16 dec boka gärna in er och hjälp till även här)


Jag hoppas att vi kan hjälpas åt att göra denna jul lite extra fin för varandra genom att stötta och finnas där i det svåra även om vi är på avstånd från varandra.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page